Word ook een ambassadeur!

Word ook een ambassadeur voor nystagmus!

Nystagmus wordt een steeds bekendere oogafwijking. Steeds meer mensen blijken er wel eens van gehoord te hebben of kennen zelfs iemand met nystagmus. Toch is het nog steeds nodig om aandacht voor nystagmus te vragen. Nog altijd zijn er mensen die te weinig begrip ontvangen of tegen muren van onbekendheid aanlopen.

Word daarom ook een ambassadeur voor nystagmus! Voor een kleine donatie aan Nystagmus in beweging ontvang je een pakket met folders en visitekaartjes. Deze kun je uitdelen aan vrienden en bekenden maar ook aan je huisarts en oogarts of zelfs aan je opticien geven of laten zien. Misschien kunnen zij deze weer doorgeven aan hun patiënten met nystagmus die nog niet zo bekend zijn met nystagmus. Zo breiden we het netwerk steeds verder uit. En daarbij is alle hulp welkom!

Doe je mee? Vul dan het contactformulier in met je adresgegevens o.v.v. “Ambassadeur”, en ontvang meer informatie over hoe je het pakket kunt ontvangen. Ik vraag een minimale donatie van € 5,00 waarin de kosten voor het drukken en verzenden zijn inbegrepen. Je kunt ook een e-mail sturen met je adresgegevens met de vermelding dat je een ambassadeurspakket wilt ontvangen.

En alvast namens iedereen met nystagmus: heel erg bedankt voor je hulp en inzet!