Wil je andere mensen met nystagmus ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeer? Kom dan naar het Nystagmus Café! Ervaringen uitwisselen, mensen ontmoeten of gezellig kletsen onder het genot van een kopje koffie of iets anders. Partners, ouders, vrienden of geïnteresseerden zijn ook welkom.

Het eerstvolgende Nystagmus Café is op zaterdag 7 september a.s. van 15.00 uur tot 17.30 uur in Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Dit is op een paar minuten lopen vanaf het station.
De toegang is gratis, alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. Je kunt je hier aanmelden. (Let op: alleen degenen die zijn aangemeld, hebben toegang).

Er is dit jaar ook een thema en dat is vermoeidheid. Veel mensen met nystagmus hebben hier dagelijks mee te maken. Wendelien Faber, die zelf slechtziend is, zal hier een toelichting op geven. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Wil je graag naar een Nystagmus Café in je eigen woonplaats of bij je in de buurt en heb je tijd en zin om dit te organiseren, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik kan dan ondersteuning bieden bij het organiseren en de publiciteit.